Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
FacebookInstagramYoutube
Dodo Shoes
 
MENIU

Cine suntem?

Ideea Dodo Shoes s-a născut dintr-o nevoie de a aduce un plus de calitate încălțămintei de copii din România. Când am devenit părinți, am întâmpinat adesea dificultăți în ceea ce privește alegerea pantofiorilor potriviți pentru copiii noștri. Studiind piața, în special pe cea internațională, am decis să alegem alternative prietenoase și, în primul rând, sănătoase pentru dezvoltarea copiiilor noștri. Cea mai bună varianță găsită a fost încălțămintea de tip desculț, deoarece aceasta are o formă anatomică, permite dezvoltarea normală și naturală a picioarelor celor mici, care sunt în continuă creștere până la terminarea adolescenței.

Am dus ideea mai departe și am hotărât să dezvoltăm propriul nostru atelier, în care să ne investim timpul, energia și cunoștințele adunate de când am devenit părinți. Unul dintre primii pași a fost să discutăm cu specialiști în domeniul podiatriei, pentru a înțelege cât mai bine aspectele anatomice ale dezvoltării piciorușelor. Aceștia ne-au încurajat în alegerea pantofilor de tip mers desculț, care lasă loc dezvoltării musculaturii, oaselor, tendoanelor și ligamentelor.

După ce am acumulat cunoștințele anatomice, am studiat și am căutat materiale prietenoase cu pielea celor mici, alegându-le pe cele care lasă pielea să respire. Ne-am folosit creativitatea pentru ca pantofiorii să vină cu un design simpatic, potrivit pentru cei mici.  Urmând acești pași am ajuns să pornim propriul nostru brand de încălțăminte pentru copii care ține cont de dezvoltarea piciorușelor celor mici.  Și astfel Dodo Shoes a devenit ceea ce înseamnă astăzi – o alternativă sănătoasă pentru părinți atunci când vine vorba de alegerea pantofiorilor.

Dodo Shoes
Barefoot Shoes SRL
4-6 Ardealul, parter
Dumbravita, Timis, Romania
L-V : 08:00 - 17:00, S-D : Inchis
Comenzi & info
+40770424814 (L:V 8-17:00)
Suport clienti
office@dodoshoes.ro
Copyright © 2024 - Edana Shoes Production SRL