Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
FacebookInstagramYoutube
Dodo Shoes
 
MENIU

Politica de Retur

Suport clienti
 1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres (ramburs sau cu cardul). Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

 

 1. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

 1. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

 1. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Barefoot Shoes SRL, in cazul platii online;

4.3. datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4.4 Produsul comandat nu este in stoc

 

 1. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna, in cazul in care plata s-a facut anticipat, in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
 2. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

 

 1. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online Formularul de retur

 

 1. Atunci cand Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Costul de transport initial, ca si costul de returnare, nu se transfera
  decat in cazurile in care vi s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform; daca va regasiti in unul din aceste cazuri mentionate trebuie sa ne contactati imediat prin email la office@dodoshoes.ro atasand si poze relevante cu problema constatata. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

7.2. pentru Comenzile achitate prin Ramburs prin virament in contul pus la dispozitie prin completarea Formularului de retur.

 

 1. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.
 2. In cazul în care produsele returnate prezintă urme vizibile de purtare/uzură, sunt deteriorate, nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce vă va fi comunicată după evaluarea starii produsului.
 3. Produsele pot fi trimise printr-o firma de curierat la alegere (exclus preluarea coletului de la sediul acestora-exemplu Posta Romana), în decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ați comunicat decizia de retragere din contract. Produsele pentru retur  se vor trimite la adresa: Barefoot Technologies SRL, Str. Ardealul nr. 4-6, Dumbravita, Timis. Telefon: 0770424814, costurile de transport aferente returului vor fi suportate de catre Client. In cazul in care se opteaza pentru returul in Easy box (Sameday), acesta este gratuit.

 

INLOCUIRE PRODUSE

In cazul solicitarii schimbului de numere, produsele vor fi expediate cu colet la schimb: la primirea noii perechi, perechea comandata initial trebuie predata curierului.

Costul transportului returului pentru inlocuire si transportul noului colet va fi suportat de catre Client si este 25 lei (in total, pentru ambele transporturi), suma ce se va plati ramburs curierului la primirea coletului cu produsul schimbat.

Daca adresa de livrare este diferita de cea de pe comanda initiala va rugam sa precizati acest lucru si sa comunicati noua adresa la office@dodoshoes.ro.

Daca Cumparatorul a solicitat returnarea produsului pentru inlocuire, iar produsul/marimea solicitata nu este pe stoc, poate opta pentru un alt model disponibil sau rambursarea contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, vom face rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Nu se accepta pentru inlocuire sau retur produse achizitionate cu mai mult de 14 zile de la data primirii comenzii sau produse ce prezinta semne evidente de folosire.

Nu se accepta pentru inlocuire sau retur colete returnate la sediul firmei de curierat, trimise prin Posta sau colete cu plata la livrare.

 

Dodo Shoes
Barefoot Shoes SRL
4-6 Ardealul, parter
Dumbravita, Timis, Romania
L-V : 08:00 - 17:00, S-D : Inchis
Comenzi & info
+40770424814 (L:V 8-17:00)
Suport clienti
office@dodoshoes.ro
Copyright © 2024 - Edana Shoes Production SRL