Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
FacebookInstagramYoutube
Dodo Shoes
 
MENIU

Schimbarea unui produs/ schimb marime

Suport clienti

In cazul in care, dupa primirea comenzii, marimea nu este adecvata sau doriti alt model, puteti efectua schimbarea acesteia/acestuia completand Formularul de retur (https://www.dodoshoes.ro/ro/retur).

Produsele vor fi expediate cu colet la schimb: la primirea noii perechi, perechea comandata initial trebuie predata curierului.

Costul returului pentru inlocuire si transportul noului colet va fi suportat de catre Client si este 25 lei (in total, pentru ambele transporturi), suma ce se va plati ramburs curierului la primirea coletului cu produsul schimbat.

Daca ati solicitat returnarea produsului pentru inlocuire, iar produsul/marimea solicitata nu este in stoc, puteti opta pentru un alt model disponibil sau rambursarea contravalorii. In acest caz veti fi contactat telefonic in momentul procesarii formularului de catre un reprezentant al firmei noastre pentru a alege una dintre variantele disponibile. In cazul in care se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, vom face rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Daca este in stoc marimea/modelul solicitat, produsele vor fi trimise direct catre dvs fara sa fiti contactati in prealabil.

                   

Dodo Shoes
Barefoot Shoes SRL
4-6 Ardealul, parter
Dumbravita, Timis, Romania
L-V : 08:00 - 17:00, S-D : Inchis
Comenzi & info
+40770424814 (L:V 8-17:00)
Suport clienti
office@dodoshoes.ro
Copyright © 2024 - Edana Shoes Production SRL