Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
FacebookInstagramYoutube
Dodo Shoes
 
MENIU

Livrarea produselor

Suport clienti

Modalitati de livrare

Produsele pot fi fie ridicate de la punctul nostru de lucru situat in Dumbravita, strada Ardealul nr. 4-6,  fie livrate catre Cumparator.

Livrare prin curier (standard)

 

Expedierea produselor se realizeaza prin retelele de curierat Sameday sau Fan Courier in 3-5 zile lucratoare de la primirea comenzii (comenzile primite dupa ora 14:00 se proceseaza in urmatoarea zi). In cazul unor conditii independe de vointa noastra (sarbatori legale, defectiuni tehnice, calamnitati) livrarea poate intarzia dar nu mai mult de 30 zile de la data confirmarii comenzii. Daca aceasta depaseste acest termen comanda se poate anula.

Costul de livrare este 15 RON indiferent de modalitatea de plata.

In momentul finalizarii comenzii veti primi o notificare pe mail cu numar de identificare colet si suma de achitat (in cazul platii ramburs).

Comenzile primite dupa ora 14:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Modificare sau anulare comanda

 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Daca anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede (+40)770424814.

In cazul in care, din motive ce nu tin de Vanzator, produsul nu poate fi livrat, acesta isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Daca un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna, in cazul in care plata s-a facut anticipat, in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Cumparatorul a luat la cunostinta acest fapt.

 

Dodo Shoes
Barefoot Shoes SRL
4-6 Ardealul, parter
Dumbravita, Timis, Romania
L-V : 08:00 - 17:00, S-D : Inchis
Comenzi & info
+40770424814 (L:V 8-17:00)
Suport clienti
office@dodoshoes.ro
Copyright © 2024 - Edana Shoes Production SRL