Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
FacebookInstagramYoutube
Dodo Shoes
 
MENIU

Garantia produselor

Suport clienti
  1. Toate Bunurile comercializate de catre DodoShoes, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator.

 

  1. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.dodoshoes.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de DodoShoes, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: office@dodoshoes.ro.

 

  1. Se acorda 30 zile garantie comerciala cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare si intretinere. Garantia se acorda pentru deficiente neimpozabile clientului si va fi asigurata in cel mult 15 zile de la sesizarea acesteia.

 

Conditii in care garantia comerciala nu se acorda:

 

– Uzura fizica normala a produsului;

– Intretinere defectuoasa  (produsul a fost spalat in masina de spalat, pentru curatare s-au folosit produse neadecvate: detergenti, solventi, alcool, acetona etc)

– Decolorare, ca urmare a expunerii indelungate la soare sau alta sursa de caldura (calorifer, uscator de par etc.);

– Produsul a fost modificat

– Deteriorari ale produsului in urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie etc.)

– Defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesive, variatii de tip cald – rece);

– Deteriorari cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta si/sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care produsul a fost testat si proiectat;

– Deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere etc.), animale de companie, rozatoare sau alti daunatori;

– Lipsa certificatului de garantie si a facturii fiscale.

 

Pentru defectele de fabricatie, costurile aferente transportului de retur cad in sarcina companiei noastre.

Dodo Shoes
Barefoot Shoes SRL
4-6 Ardealul, parter
Dumbravita, Timis, Romania
L-V : 08:00 - 17:00, S-D : Inchis
Comenzi & info
+40770424814 (L:V 8-17:00)
Suport clienti
office@dodoshoes.ro
Copyright © 2024 - Edana Shoes Production SRL