Transport gratuit la comenzi peste 299 lei!
FacebookInstagramYoutube
Dodo Shoes
 
MENIU

Formular de schimb/returnare produsePentru detalii legate de procedura de retur si costul transportului va rugam sa accesati acest link

Nume si prenume*
 
Email*
 
Telefon*
 
Numarul comenzii*
 
Data comenzii
 
Denumire produse ce fac obiectul returului/schimbului marime *
 
Motiv retur*
 
Modalitate de compensare*
 
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 
 

Va rugam sa pregătiți și asigurați corespunzător produsul pe care doriți să-l returnați/schimbati punându-l într-o cutie de carton.

In cazul in care doriti returnarea contravalorii, va rugam sa trimiteti produsele ce fac obiectul returului la punctul nostru de lucru :Barefoot Shoes SRL, str. Ardealului nr 4-6, parter, Dumbravita, jud. Timis. Telefon 0722211151.

                       Produsele pot fi trimise printr-o firma de curierat la alegere (exclus preluarea coletului de la sediul acestora sau trimiterea prin Posta Romana),  în decurs de cel mult 30 zile de la data la care ne-ați comunicat decizia de retragere din contract, costul transportului cazand in sarcina cumparatorului.

In cazul în care produsele returnate prezintă urme vizibile de purtare/uzură, sunt deteriorate, nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului
In cazul in care ati solicitat returnarea produsului pentru inlocuire, iar produsul/marimea solicitata nu este pe stoc, puteti opta pentru un alt model disponibil sau rambursarea contravalorii. In acest caz veti fi contactat telefonic in momentul procesarii formularului de catre un reprezentant al firmei noastre pentru a alege una dintre variantele disponibile. In cazul in care se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, vom face rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Daca este pe stoc marimea/modelul solicitat, produsele vor fi trimise direct catre dvs far sa fiti contactati in prealabil.

                     Produsele vor fi expediate cu colet la schimb: la primirea noii perechi, perechea comandata initial trebuie predata curierului.

                    Costul returului pentru inlocuire si transportul noului colet va fi suportat de catre Client si este 25 lei (in total, pentru ambele transporturi), suma ce se va plati ramburs curierului la primirea coletului cu produsul schimbat.

Dodo Shoes
Barefoot Shoes SRL
Ardealul nr. 4-6, parter
(in partea din spate a cladirii)
Dumbravita, jud. Timis
L-V : 09:00 - 17:00, S-D : Inchis
Comenzi & info
0770424814 (L:V 9-16:00)
Suport clienti
office@dodoshoes.ro
Copyright © 2022 - Edana Shoes Production SRL